Bandenshop

Bestel uw banden bij ons online!

APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert Autobedrijf van der Ploeg een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Onderhoud

Autobedrijf van der Ploeg garandeert een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Opslag zomer- en winterbanden

Na een seizoenswissel kan u bij autobedrijf van der Ploeg terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Uitlijnen

Autobedrijf van der Ploeg checkt en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Schade

Met een klein krasje of een grote deuk weet deze garage wel raad. Onze monteurs zorgen dat je auto er snel weer uitziet zoals hij was.

Caravan en camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt.

Ruit-reparatie en vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op van der Ploeg. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!